Tuesday, December 18, 2012

MINOR TRIP 12.12.12

okay...hari tu, pada hari bersejarah iaitu 12.12.12..geng2 minor kiteorg pergi trip kat area kuala selangor je...
kiteorg pergi ke Meru sampailah Ijok..tak taulah kat mane tu.. hahahahaa
 Anyway, yang paling vogue nye kiteorg dr pukul 10 pagi sampai pukul 12am barulah balik ke uitm...

waaaaaaaaaaa.... memang hebatlah kan..hahahaha...

kiteorg pergi ke kilang pottery sebab kiteorg kan belaja Ceramic Material Studies this sem...so,, memang tu lah kerja kiteorg time hari tu..huhuhuhuhu




















No comments:

Post a Comment