Friday, February 1, 2013

MY FIRST FINAL ASSESMENT FOR DEGREE!

pada 15hb, kami telah menjalani our first final assesment for our major ceramic. kiteorg group plg last sekali yg buat assesment ni.., payah bebeno nak menunggu semua settle sbb yg lain dh sibuk nak cuti sem dh.....

sebelum hati assesment tu, kami berkumpul dan berbincang dgn lecturer kiteorg iaitu sir rizal yang sempoi.. hahahahaahaha.. geng org sarawak juak,,, hehehehee...
kiteorg bincang ttg display artwork, macam mane nak diplay and everything lah,,,..

just so u know, rupa-rupanya, group kiteorg adalah group yg first sekali buat project dr first step sampai step yg terakhir..... kiteorg pun x tau.. hahahaahahahha...

anyway, menjadi pelajar seramik ni, x lah susah mana, yg penting kena rajin lah, sebab akan dudok kat studio tanpa pergerakan...hahahahah...


ni gambar2 time kiteorg buat final assesment....:p





No comments:

Post a Comment